Συμμετοχή στην Hotelia 2018

Νεα Σειρά Value Line της Telemax
VC-1706C: Το καλό έγινε καλύτερο!

Νοέμβριος 2018: Η εταιρία μας, έχοντας αποκτήσει μεγάλη τεχνογνωσία στην Επαγγελματική Θέρμανση και Ψύξη καθώς και στον Καθαρισμό αέρα (Air Purifier) συμμετέχει στην έκθεση Hotelia. Εδώ, έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε σε εταιρίες ξενοδοχειακού εξοπλισμού και εξοπλισμού HORECA τις νέες μας προτάσεις για την επαγγελματική ψύξη και θέρμανση. Επίσης, προϊόντα καθαρισμού αέρα, κατάλληλα για ευαίσθητους επαγγελματικούς χώρους ή απαιτητικά ξενοδοχεία.

Παρουσιάσαμε λύσεις θέρμανσης εξωτερικών χώρων, όπως θερμαντικά τύπου Carbon και υπέρυθρης ακτινοβολίας. Παρουσιάσαμε επίσης, ένα μοντέλο με λάμπα Ultra-Low Glare (Χαμηλής Φωτεινότητας) ιδιαίτερα κατάλληλο για χώρους εστίασης ή διασκέδασης όπου το φως ενδεχομένως να χαλάει την ατμόσφαιρα του χώρου.

Την παράσταση βέβαια, έκλεψαν αναμφισβήτητα τα Air Cooler. Τα μηχανήματα αυτά, προσφέρουν ψύξη σε ανοιχτούς ή ημίκλειστους χώρους όπου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κλιματιστικό σώμα. Με ελάχιστο κόστος συντήρησης και μηδενικό κόστος εγκατάστασης, τα Air Cooler είναι μια τεχνολογία που είναι πλέον κατάλληλη σε μια χώρα σαν τη δική μας με ζέστη και πάρα πολλές εταιρίες εστίασης σε τουριστικά μέρη.

Translate »