Ποιοί είμαστε

Telemax-Home

 

Η εταιρία ΝΩΤΑΣ Π. ΑΕΒΕ αντιπροσωπεύει προϊόντα με την επωνυμία «Telemax». Πρόκειται για ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές κυρίως οικιακής αλλά και επαγγελματικής χρήσης. Με μακροχρόνια παρουσία στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, το brand «Telemax» είναι συνώνυμο της έννοιας «Value-For-Money» που σημαίνει σωστό πιστοποιημένο προϊόν στη σωστή τιμή, με έξυπνη σχεδίαση και συνοδευμένο από τις κατάλληλες υπηρεσίες (after-sales, τεχνική υποστήριξη κτλ)

Η εταιρία λειτουργεί με πελατοκεντρική φιλοσοφία και το σύνθημα της είναι «Αξία στον Πελάτη». Οι άξονες στους οποίους κινούνται τα στελέχη της σε καθημερινό επίπεδο είναι η διαθεσιμότητα, η κερδοφορία, η εξυπηρέτηση και η υποστήριξη μετά την πώληση.

Σύντομο ιστορικό

Η εταιρία ξεκίνησε τη δραστηριότητα της σαν «Π. Νώτας & Σια ΟΕ» στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Το αντικείμενο της, ήταν τότε οι ταμειακές και υπολογιστικές μηχανές, ταυτόχρονα με κάποιες τηλεφωνικές συσκευές. Το 1987 απογειώνεται επιχειρηματικά ασχολούμενη αποκλειστικά με προϊόντα τηλεπικοινωνίας και μετατρέπεται σε ανώνυμη εταιρία. Τηλεφωνικές συσκευές, τηλεφωνικά κέντρα και παρελκόμενα καθώς και ασύρματα τηλέφωνα αποτελούν την γκάμα των προϊόντων της.


Telemax

Την δεκαετία του 1990, η εταιρία αποκτά πολύ σημαντικό μερίδιο στην αγορά απλών τηλεφωνικών συσκευών παρέχοντας στο καταναλωτικό κοινό προϊόντα καινοτόμας τεχνολογίας σε προσιτές τιμές. Ιδιαίτερα με την αλλαγή που επέφερε στην αγορά η υπηρεσία της αναγνώρισης κλήσης, η εταιρία είναι από τους πρωτοπόρους και το όνομα «Telemax» εμφανίζεται σε κάθε Ελληνικό σπίτι.
Από το 2001 και μετά, η εταιρία εμπλουτίζει την προϊοντική της γκάμα με ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές όπως προϊόντα ήχου/εικόνας, λευκές συσκευές (ψυγεία, καταψύκτες), προϊόντα προσωπικής φροντίδας, οικιακές συσκευές, μικροσυσκευές κτλ.

icon_profile2

 

Γκάμα Προϊόντων

Η εταιρία παρέχει αυτή τη στιγμή μια ευρεία γκάμα καταναλωτικών ειδών όπως Προϊόντα Ήχου και Εικόνας (DVD Player, φορητά Ραδιο-CD/ MP3, ραδιορολόγια κτλ), Παρελκόμενα Tablet/ Κινητών (Android TV tuner, ηχεία Bluetooth, power banks κτλ), Συσκευές σταθερής τηλεφωνίας, Μικροσυσκευές (είδη προσωπικής φροντίδας, μικροσυσκευές κουζίνας, οικιακές συσκευές) καθώς και μεγάλη γκάμα εποχιακών ειδών (ανεμιστήρες και θερμαντικά).

icon_profile1

 

Προϊόντα για επαγγελματίες

Η εταιρία έχει αναπτύξει μια σειρά προϊόντων ανεμιστήρων και ηλεκτρικών θερμαντικών που απευθύνεται αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση (HORECA, καφετέριες, ξενοδοχεία, μεγάλοι εξωτερικοί χώροι, κτλ)

icon_profile3

 

Κανάλια Διανομής

Τα προϊόντα «Telemax» θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών σε όλη την Ελλάδα. Για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά σε συγκεκριμένη περιοχή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


Πολιτική Ποιότητας και Ασφάλειας

Η εταιρία μας δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στη νομιμότητα των προϊόντων και στη συμμόρφωση αυτών προς τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Συνεργάζεται με ειδικούς μηχανικούς που αφενός ελέγχουν προσεκτικά κάθε προϊόν για να ελέγξουν τη συμμόρφωση του, αλλά και παρακολουθούν τις εξελίξεις σε επίπεδο αλλαγών των προτεινόμενων προδιαγραφών από τις αρμόδιες αρχές της Ε.Ε. Με αυτό τον τρόπο, είμαστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα μας είναι ασφαλή και πιστοποιημένα.

 

 

Ανακύκλωση

Η εταιρία συμμετέχει, ως έχει υποχρέωση από τον νόμο, σε Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού. Ο αριθμός μητρώου είναι ο 565.

Ζητείστε να σας καλέσουμε